• home
 • video
 • pas verschenen

  Paul Put vindt nieuwe job in Afrika als bondscoach van Guinee

  Put (archief) vertrok pas twee weken geleden bij Kenia.

  Paul Put heeft amper twee weken nadat hij opstapte als bondscoach van Kenia al een nieuwe job te pakken. De Belg gaat de nationale ploeg van Guinee trainen. Hij werd gekozen uit meer dan 80 coaches die zich kandidaat gesteld hadden voor de job.

  De trainerscarrière van Paul Put heeft alweer een nieuwe wending genomen. Amper twee weken na zijn vertrek bij Kenia werd de Belg voorgesteld als nieuwe bondscoach van Guinee. Hij volgt er de ontslagen Kanfory Sylla op.

  Put reist morgen van Kenia naar Guinee om zijn contract officieel te ondertekenen. Het wordt zijn vierde taak als bondscoach van een Afrikaans land. Eerder had hij ook al Burkina Faso, Gambia, en recent dus Kenia, onder zijn hoede.

  Daarnaast was de 61-jarige Belg ook al coach van de Algerijnse club USM Alger en was hij bondscoach van Jordanië.