• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Trekt Ibrahimovic naar WK? "Ik mis de nationale ploeg"

  Zlatan Ibrahimovic speelde zijn laatste interland tegen België.

  Zien we Zlatan Ibrahimovic dan toch nog eens in het truitje van Zweden? Het kan, want de aanvaller lijkt de deur op een kier te zetten voor het WK.

  Zlatan Ibrahimovic speelde zijn laatste interland op het EK 2016, tegen de Rode Duivels. Maar ook zonder de flamboyante aanvaller wist Zweden zich te kwalificeren voor het WK in Rusland. En nu dat WK dichterbij komt, wil Ibrahimovic een comeback bij Zweden niet uitsluiten.

  "Ik mis de nationale ploeg", vertelde de spits aan de Zweedse pers. "Als ik wil terugkeren, zal ik dat doen. Ik wil eerst zeker weten dat ik tot knalprestaties in staat ben. De deur is zeker nog niet helemaal gesloten."

  Ibrahimovic is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Manchester United. In november maakte hij zijn rentree na een zware knieblessure, maar sinds eind december ligt hij opnieuw in de lappenmand.