• home
 • video
 • pas verschenen

  Stoelref, heb je deze gezien? Mannarino pakt uit met no look-passingshot

  Adrian Mannarino verloor vannacht van Kevin Anderson in Acapulco.

  Een no look-pass in kennen we al van het basketbal en voetbal, de Fransman Adrian Mannarino maakte er een tennisvariant van met een no look-passingshot.

  Mannarino stond vannacht in de 1/8e finales van het ATP-toernooi van Acapulco tegenover de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson. De Fransman had de eerste set verloren en stond 3-0 voor in de tweede, toen hij zijn opponent passeerde met een bal rechtdoor terwijl hij zelf ostentatief naar rechts keek. Het punt was voor hem.

  Anderson boog het hoofd, maar lachte nadien in zijn vuistje. Hij won het spelletje en de vier volgende. Mannarino mocht nog één game winnen, maar droop met 6-3, 6-4 af. Zijn passingshot ging wel de wereld rond.

  Beelden van Mannarino: