• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar moet onder het mes en mist de CL-clash met Real Madrid

  PSG kan eventjes niet op Neymar rekenen.

  PSG heeft de laatste twijfels weggenomen: vedette Neymar wordt eind deze week geopereerd in zijn thuisland Brazilië en is dus zeker niet inzetbaar voor de kraker in de Champions League tegen Real Madrid.

  Neymar (26) werd afgelopen weekend kermend van de pijn van het veld gedragen tijdens de competitiewedstrijd tegen Marseille.

  Al snel werd duidelijk dat het een race tegen de klok zou worden om Neymar klaar te stomen voor de topper in de Champions League tegen Real Madrid van volgende week dinsdag. PSG moet een 3-1-nederlaag ophalen.

  Vader Neymar liet er alvast weinig twijfel over bestaan ("PSG weet dat het in de komende wedstrijden niet op mijn zoon hoeft te rekenen") en PSG heeft vanavond het slechte nieuws bevestigd.

  Neymar wordt eind deze week geopereerd in Brazilië, zo is beslist na verder onderzoek en in overleg met de aanvaller. De sterspeler heeft een verstuiking opgelopen en een botbarstje. De Franse topclub heeft de duur van zijn inactiviteit niet meegegeven.

  Boodschap van Neymar: "