• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: kunnen topvoetballers nóg meer verdienen?

  Prof Wim Lagae.

  De salarissen in het voetbal swingen de pan uit. Prof Wim Lagae legt uit hoe dat komt en of de bomen tot in de hemel groeien.

  Wim Lagae is hoofddocent sportmarketing aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven Campus Antwerpen. In een filmpje van een kwartier beantwoordt hij 1 centrale vraag: kunnen topvoetballers nog meer verdienen?

  Bekijk het filmpje hieronder:

   

  Video player inladen ...

  Universiteit van Vlaanderen

  Bij Universiteit van Vlaanderen geven topwetenschappers uit heel Vlaanderen gratis college op internet, radio en tv. Elke week maken kijkers en luisteraars kennis met de wetenschap achter boeiende vragen.

  Lees er hier meer over.

  Universiteit van Vlaanderen: