Ga naar de inhoud

Usain Bolt gaat voetballen tegen Robbie Williams op Old Trafford

 di 27 februari 2018 09:24
Bolt ruilt zijn spikes voor voetbalschoenen.
Sprintlegende Bolt heeft de ploeg onthuld waarvoor hij zal spelen. De Jamaicaan neemt het met een internationale selectie in een match voor het goede doel op tegen Engeland.

Bolt is kapitein tegen Engels sterrenteam

Zondag kondigde Usain Bolt groots aan dat hij getekend had voor een voetbalploeg. Manchester United en de nieuwe MLS-ploeg van David Beckham domineerden de speculaties.

De Jamaicaan maakte vandaag bekend dat hij op 10 juni zal spelen tijdens Soccer Aid, een wedstrijd voor het goede doel (Unicef).

Bolt zal als kapitein fungeren van een selectie vol internationale sterren en voetbalgrootheden. Op Old Trafford nemen Bolt en co het op tegen een Brits sterrenteam, aangevoerd door zanger Robbie Williams.

De galamatch vindt elke 2 jaar plaats. In 2016 klopte Engeland de internationale selectie met 3-2. Toen waren onder meer Ronaldinho, Cannavaro, Cafu en Edgar Davids te bewonderen op het veld.

Bolt en Williams maakten het nieuws bekend in een video

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.