Ga naar de inhoud

meest recent

      Uitgelaten Jan Mulder: "Ik gun het Kompany heel erg"

       di 27 februari 2018 12:02
      Jan Mulder praat in Extra Time enthousiast over Vincent Kompany.
      Het doelpunt en de vreugdekreet van Vincent Kompany in de League Cup heeft Jan Mulder veel plezier gedaan. "Het ziet er toch goed uit voor de Rode Duivels", merkt hij op in Extra Time.

      "Verrijzenis op zondag"

      Vincent Kompany heeft Manchester City zondag naar de League Cup geleid tegen Arsenal (3-0). Na zijn doelpunt sprong hij een gat in de lucht.

      "Een soort verrijzenis op zondag", jubelde Jan Mulder gisteravond in Extra Time. "Na zijn doelpunt dacht ik wel: "Rustig of daar gaan al je kuitspieren weer.""

      "Zo'n vreugdesprong. De voorbije maanden had ik hem totaal afgeschreven. Dit is een regelrecht wonder. Ik vertrouw het nog altijd niet, maar het ziet er toch goed uit voor de Rode Duivels."

      Ik had nooit verwacht dat hij nog een keer man van de match zou worden. Ik gun het hem heel erg. In zijn kop zit het helemaal goed nu. Prachtig."

      Bekijk het Belgische City-doelpunt:

      Vincent Kompany bekroont zijn comeback met een doelpunt in de finale van de League Cup. Net voor het uur tikt hij een hoekschop van Kevin De Bruyne binnen.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.