• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  PSG-coach ontkent geruchten: "Neymar niet onder mes, kansje dat hij Real haalt"

  Real komt op 6 maart naar Parijs met een 3-1 uit de heenmatch op zak.

  De PSG-fans zitten met de handen in het haar. Neymar sloeg eergisteren zijn enkel om en brak een middenvoetsbeentje, de terugmatch in de Champions League tegen Real Madrid wordt een race tegen de klok. Coach Unai Emery geeft ze hoop: "Er is een kleine kans dat hij klaar raakt."

  In de Franse hoofdstad gonst het van de geruchten. Emery ontkracht alvast de geluiden die gewag maken van een operatie voor de Braziliaanse steraanvaller. "Die informatie is fout", vertelde de Spaanse coach op de persconferentie daags voor de bekermatch tegen Marseille.

  "Ik sprak vanochtend met de dokter en hij legde me uit wat de onderzoeken opleverden. Ik sprak ook met Henrique (sportief directeur, red), de voorzitter en de speler."

  "Neymar is de eerste die elke wedstrijd wil spelen. Ook voor Real is de focus er helemaal. Ik denk dat er een kleine kans is dat hij klaar raakt voor die match."

  Neymar was dit seizoen al goed voor 28 goals en 16 assists

  Zondag in de competitiematch thuis tegen Marseille (3-1-winst) blesseerde Neymar zich zonder een speler in de buurt. In tranen werd hij op een draagbaar afgevoerd.

  Op 6 maart moet PSG thuis een 3-1-uitnederlaag proberen goed te maken om door te stoten naar de kwartfinales van de Champions League.

  Neymar was dit jaar al goed voor 28 doelpunten en 16 assists voor PSG, dat hem vorige zomer wegplukte bij Barcelona.