• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku vliegt naar New York en krijgt spectaculaire dunk te zien

  Romelu Lukaku zit net niet op het terrein.

  Romelu Lukaku heeft vannacht een NBA-wedstrijd bijgewoond in New York. De Rode Duivel zat op de eerste rij voor het duel tussen de Brooklyn Nets en de Chicago Bulls. De Nets wonnen met 104-87. Hoogtepunt van de wedstrijd was een stevige dunk van Nets-speler Jarrett Allen.

  "Op de eerste rij!"

  Romelu Lukaku is al vaker in Amerika naar het basketbal kijken. Vannacht zat hij net niet op het terrein van de Brooklyn Nets. "Eerste op de eerste rij in de NBA", deelde hij trots mee via de sociale media.

  Monsterdunk

  Vanaf zijn zitje kreeg Romelu Lukaku een monsterdunk te zien. Nets-speler Jarrett Allen vloog in het derde kwart over zijn tegenstander Lauri Markkanen heen. De 19-jarige center gebruikte zijn hele spanwijdte om de Fin te verschalken.

   

  Romelu Lukaku had een drukke avond. Voor de NBA-wedstrijd lanceerde hij ook een idee over een sterrenmatch in de Premier League.