• home
 • video
 • pas verschenen

  Coucke grapt na goal Deschacht bij beloften: "Oei, zit ik bij de veteranen?"

  0 / 0
  Olivier Deschacht kwam na zijn verwijzing naar de B-kern voor een eerste keer in actie met de belofteploeg. De verdediger scoorde na 12 minuten zelfs de openingstreffer. Voorzitter Marc Coucke zat in de tribunes. "Zit ik hier bij de veteranen", grapte hij in Extra Time.

  Kersvers Anderlecht-voorzitter Marc Coucke was vanavond te gast in de studio van Extra Time. Daarvoor had hij een match van de beloften meegepikt. Daar stond een opmerkelijke naam tussen alle jongeren: Olivier Deschacht (37). 

  "Ik dacht, ik ga naar de beloften kijken", vertelde de nieuwe Anderlecht-voorzitter. "Op een gegeven moment wordt er gescoord en het is Deschacht. Ik dacht: "Oei, ik zit bij de veteranen. Hoe laat beginnen de beloften eigenlijk?""

  Het Extra Time-panel kon er smakelijk om lachen. "Ik kom heel goed overeen met Olivier Deschacht", verduidelijkte Coucke. "Ik heb veel respect voor hem, maar het was wel grappig."

  Deschacht startte in de basis tussen alle jongeren: