• home
 • video
 • pas verschenen

  Griekse topper afgelast nadat coach wordt geraakt door... rol kassapapier

  Coach Oscar Garcia werd geraakt door een projectiel.

  De kraker tussen leider PAOK Saloniki en Olympiakos is gisteren niet kunnen doorgaan. De bezoekers vluchtten naar de kleedkamer toen ze werden bekogeld. Coach Oscar Garcia werd met een bloedende lip naar het ziekenhuis gebracht.

  De spelers van Olympiakos waren nog maar op het veld gekomen of ze kregen al een regen van toiletpapier over zich heen. Ook coach Oscar Garcia werd geraakt door een projectiel, volgens Griekse media een rol kassapapier. Hij werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gevoerd met een bloedende lip.

  De spelers verschansten zich nog twee uur in de kleedkamers, maar de topper kon niet worden gespeeld. De fans van PAOK maakten het al te bont en raakten slaags met de politie, die traangas moest inzetten.

  De voorzitter van PAOK kwam met een ander verhaal. "Het is duidelijk dat Olympiakos naar hier is gekomen om de wedstrijd te annuleren", zei Kyriakos. "Al dertig jaar lang komen ze om te roepen en te provoceren."

  Na de afgelasting braken rellen uit: