• home
 • video
 • pas verschenen

  Carcela zal rillen bij het zien van de beelden van Saief

  Saief kon de wedstrijd gelukkig uitspelen.

  Had u afgelopen weekend te weinig tijd om acht keer 90 minuten voetbal te kijken? Wij sommen naar goede gewoonte de meest opmerkelijke beelden van het afgelopen weekend op.

  Kortrijkse fans trakteren "Boeren" op prei

  Het wordt stilaan een traditie: de supporters van KV Kortrijk die prei op het veld gooien tijdens de West-Vlaamse derby tegen Zulte Waregem. Voor de reden hoeft u niet verder te zoeken dan de bijnaam van Zulte Waregem: "de Boeren". Doelman Bossut en scheidsrechter Lambrechts konden er best mee lachen.  

  Retro: Twee seizoenen geleden mocht Cordaro de prei in ontvangst nemen

  Standard-spelers razend, maar Sa Pinto blijft ijzig kalm

  De spelers van Standard waren niet te spreken dat de goal van Club Brugge werd goedgekeurd. De Luikenaars smeekten scheidsrechter Boucaut al tijdens de match om de de 1-1 af te keuren voor duwen van Mechele en Dennis. Na de match waren de spelers nog niet afgekoeld en gingen nadrukkelijk verhaal halen bij de ref. Opmerkelijk: de vurige Sa Pinto bleef ijzig kalm langs de lijn staan. 

  Herkent u hem?

  Zo ziet Emile Mpenza er tegenwoordig uit. De ex-spits van Standard was gevraagd als analist. 

  Saief komt goed weg na trap in gezicht

  De meest schrikwekkende beelden van het afgelopen weekend rolden binnen vanuit het Astridpark. Galitsios trapte Saief vol in het gezicht. Er was zeker geen kwaad opzet in het spel, maar in een eerste reactie flitste de vreselijke herinnering aan de trap van Mavinga in het gezicht van Carcela in 2011 door de hoofden. Gelukkig voor Saief viel de schade mee. Saief kon de match uitspelen. dat geluk had Carcela in 2011 allesbehalve.

  Retro: Carcela krijgt een vreselijke trap in het gezicht van Mavinga

  Fall mist eerste goal Charleroi.. omdat zijn teen vastzit tussen de reclame

  Charleroi kwam na een kwartier 0-1 voor op het veld van KV Mechelen. Fall was betrokken bij de actie die vooraf ging aan de goal, maar bleef dan haken in de reclameborden.

  Bölöni wordt naar tribune gestuurd en belt dan maar met assistent