• home
 • video
 • pas verschenen

  Manager De Bruyne: "Barcelona en Real hebben gepolst"

  "Kevin de Bruyne voelt zich gelukkig bij Manchester City."

  Kevin De Bruyne verlengde begin dit jaar zijn contract bij Manchester City, maar ook Real Madrid en Barcelona trokken aan zijn mouw. Dat vertelt zijn manager Patrick De Koster.

  Kevin De Bruyne zette begin dit jaar zijn krabbel onder een nieuw contract bij Manchester City tot 2023. Maar de Rode Duivel had ook andere opties.

  "Iedereen wist dat hij een contractverlenging zou tekenen, maar de 'groten der aarde', zij die de financiële mogelijkheden hebben om Kevin te halen, hebben informeel gepolst", vertelt De Koster op Eleven Sports. "Ze vroegen wat er mogelijk was, maar hij voelt zich gelukkig bij City, dus dat was niet aan de orde."

  Real Madrid en Barcelona klopten dus op de deur van De Koster. "Zij zijn de enige die dat kunnen. De nummers 34 en 37 in de Chinese competitie kunnen hem ook betalen, maar daar heeft Kevin geen toekomstperspectief. Hij kan daar pakken meer verdienen, maar wat gaat hij daar doen op zijn leeftijd."

  Bekijk hier het interview met Patrick De Koster: