• home
 • video
 • pas verschenen

  Lewandowski: "Weet niet of mijn makelaar contact heeft met Real"

  Lewandowski speelt sinds 2014 voor Bayern München.

  Robert Lewandowski staat in het middelpunt van de belangstelling in Duitsland. Dat de Pool van makelaar wisselde is reden voor de Duitse pers om te veronderstellen dat hij wil vertrekken bij Bayern München. Lewandowski heeft zaterdag voor het eerst zelf gereageerd.

  Na een samenwerking van tien jaar nam Lewandowski recent afscheid van zijn makelaar en landgenoot Cezary Kucharski. De belangen van de topspits worden voortaan vertegenwoordigd door Pini Zahavi, de man die een belangrijke rol speelde bij de recordtransfer van Neymar naar PSG.  

  Logische dat de vraag werd gesteld waarom een spits met een contract tot 2021 bij Bayern opeens een nieuwe makelaar aanstelde. De Duitse media trok de conclusie dat Lewandowski nog een laatste grote transfer wil forceren. Volgens de Duitse krant Bild zijn de onderhandelingen met Real Madrid zelfs al begonnen.

  Maar Lewandowski zelf ontkende alle insinuaties. "Ik heb geen enkel contact met Real", zei hij na de match tegen Hertha Berlijn. "Ik weet niet of mijn makelaar contact heeft gehad. Mensen blijven maar schrijven wat ze willen. Dat interesseert me niet." 

  Ook Bayern-trainer Jupp Heynckes kreeg vragen over zijn spits. "Een speler heeft het recht om van agent te veranderen. dat betekent niets. Bayern wil en zal zijn beste spelers behouden."