• home
 • video
 • pas verschenen

  Fed Cup-team strijdt in Genua op gravel voor behoud in Wereldgroep

  De FedCup-vrouwen bikkelen in Genua voor behoud in de Wereldgroep.

  Het Belgische Fed Cup-team zal het in Genua opnemen tegen Italië in de barrages voor behoud in de Wereldgroep.

  Dat de Belgische dames het in het derde weekend van april opnemen tegen boeman Italië, was al een tijdje geweten. Vandaag maakte de Italiaanse tennisfederatie ook de locatie bekend. De confrontatie zal plaatsvinden op de gravelvelden van tennisclub Valletta Cambiaoso, die plaats biedt aan 4.800 toeschouwers.

  Het team van kapitein Dominque Monami kijkt op 21 en 22 april de Italiaanse vrouwenploeg in de ogen. In de afgelopen 7 duels konden de Belgen nog geen enkele keer de bovenhand nemen van de Italianen.