• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Agüero deelt klap uit aan Wigan-fan na nederlaag in FA Cup

  Agüero liet zich op stang jagen door een supporter van Wigan.

  Sergio Agüero heeft zijn frustraties na de uitschakeling van Manchester City in de FA Cup uitgewerkt op een fan van Wigan. De spits ging in de clinch met een veldbestormer en moet nu vrezen voor een lange schorsing.

  Ondanks 80 procent balbezit en een handvol kansen kon Manchester City niet scoren in de FA Cup tegen Wigan. Tot elf minuten voor tijd het enige doelpunt viel, maar wel aan de overzijde. Cultheld Will Grigg trapte Wigan voorbij de leider in de Premier League.

  Een frustrerende avond dus voor de spelers van Manchester City en vooral aanvaller Sergio Agüero. Terwijl de Argentijn het veld verliet, stormden de Wigan-supporters het veld op. Een fan daagde de aanvaller uit en kreeg een klap tegen zijn gezicht.

  Agüero moest worden tegengehouden door zijn ploegmaats en werd door assistent-coach Mikel Arteta naar de kleedkamers begeleid. Mogelijk wacht hem een fikse schorsing.

  Bekijk hier het bewuste moment:

  Ook boete voor Manchester City?

  Ook Manchester City moet nog vrezen voor een boete. Enkele meegereisde fans bekogelden de stewards en politieagenten met afgebroken boardings.

  Toch klonk coach Pep Guardiola verzoenend na de uitschakeling. "Ik moet Wigan feliciteren met de overwinning. We hebben er alles aan gedaan, maar we maakten één fout en dat is beslissend in zo'n wedstrijd. We aanvaarden de nederlaag. Ik heb geen spijt van onze aanpak. Ik beoordeel mijn spelers op hun inzet en niet op het resultaat."