• home
 • video
 • pas verschenen

  Origi en Casteels verwelkomen Labbadia als coach bij Wolfsburg

  Labbadia stond ook al aan het roer bij Leverkusen en Hamburg.

  De 52-jarige Bruno Labbadia moet Wolfsburg (14e in de stand) weer op de rails krijgen. Bij de Duitse ploeg van Origi, Casteels en Dimata volgt hij Martin Schmidt op. Labbadia's missie: het degradatiespook wegjagen.

  Het gaat Wolfsburg dit seizoen niet voor de wind. Met 24 punten telt het slechts 1 puntje meer dan het "onveilige" Mainz. Nieuwbakken coach Labbadia moet onze landgenoten Origi, Casteels en Dimata weer naar veiligere oorden loodsen.

  Labbadia verdiende in het verleden zijn strepen bij onder meer Leverkusen, Hamburg en Stuttgart. Bij Wolfsburg zette de 52-jarige Duitser zijn krabbel onder een contract tot de zomer van 2019. Tegen Mainz staat er vrijdag al meteen een zespuntenmatch op het menu.

  Wolfsburg onthulde het nieuws op Twitter