• home
 • video
 • pas verschenen

  Nippleskate: Française laat even tepel zien in het ijsdansen: "Nachtmerrie"

  0 / 0
  Het ijsdansen ontpopt zich tot een Frans-Canadees duel, maar Gabriella Papadakis liet in de korte dans wel iets meer zien dan ze op voorhand van plan was. De Française eindigde in een sensuele pose, waarbij per ongeluk haar tepel tevoorschijn kwam. Ze had het zelf maar na enkele seconden door en legde haar jurkje én haar gezicht snel in de juiste plooi.

  "Mijn ergste nachtmerrie"

  Gabriella Papadakis vertelde nadien over het voorval. Dat ze nog zo goed schaatste, mag een wonder heten, want al vanaf het begin van de kür kwam haar kledij los.

  "Ik was even de concentratie kwijt. Mijn ergste nachtmerrie is me op de Spelen overkomen. Het gebeurde al in de eerste seconden. Ik voelde het meteen. Ik hield mezelf voor dat ik geen keuze had en dat ik moest doordoen. Dat deden we dan ook. We mogen trots zijn, want ondanks dat voorval konden we een superprestatie neerzetten."

  Papadakis en Cizeron staan 2e na hun grote rivalen uit Canada, Virtue/Moir. "Ik heb gebeden, wat kon ik doen?", klonk de vertwijfeling bij Papadakis, die de steun kreeg van Moir.

  Cizeron reageerde ook: "De hele kür zat het in onze gedachten. Vooral bij de twizzle (passenreeks, nvdr) speelde het ons parten. Als je draait, is het lastig om de jurk op de juiste plaats te houden als die loszit."

  "Het is frustrerend om enkele punten te verliezen door een kostuumprobleem. Op training bereid je je daar niet op voor. Ik ben trots dat we desondanks onze kür zo hebben kunnen uitvoeren."

  Slot van korte kür: