• home
 • video
 • pas verschenen

  De strafste momenten van week 1 in PyeongChang: onze man misleidt koude en tv-publiek

  Marc Willems had een handig trucje om de bijtende kou te misleiden.

  De eerste week in PyeongChang zit erop. We vroegen aan onze 2 mannen ter plaatse wat hun 3 strafste momenten waren. Dit is de keuze van Marc Willems.

  De 3 van Willems:

  Duplex door schuifraam: koude en tv-publiek misleid

  De eerste week was het hier bitterkoud. We moesten rechtstreeks in De zevende dag, maar een halfuurtje buiten staan was geen pretje! De cameraman kwam met een fantastisch idee: schuifraam van ons appartement open en het leek of we buiten stonden. Geen enkele kijker heeft het gemerkt.

  Hartaanval bij massastart biatlon

  Biatlon is een sport die we niet vaak op de voet volgen, maar ik heb met open mond staan kijken naar de 15 km massastart bij de mannen. Superspannend, prachtig in beeld gebracht en de ontknoping was om een hartaanval te krijgen. De Franse topfavoriet Martin Fourcade won uiteindelijk met centimeters voor de Duitser Schempp. Topsport!

  Favoriet Hirscher maakt het waar in alpineskiën

  Skiën is de atletiek van de Winterspelen. Het blijft fantastisch om dit live ter plaatse mee te maken. De Oostenrijker Marcel Hirscher behaalde als topfavoriet na het goud op de combiné nu ook goud op de reuzenslalom. Hij kan een van de absolute sterren van de Spelen worden.