• home
 • video
 • pas verschenen

  Engelse videoref krijgt ervan langs na afgekeurde goal van Juan Mata

  Het doelpunt van Mata werd uiteindelijk (terecht) afgekeurd.

  In de FA Cup heeft de Engelse VAR zich niet van zijn beste kant laten zien. Bij het afgekeurde doelpunt van Mata leek de videoref wel een glaasje te veel op te hebben. Op Twitter loopt het vol met hilarische reacties over de bewuste fase.

  Tijdens het FA Cup-duel tussen Huddersfield en Manchester United leek Juan Mata net voor rust de score te verdubbelen nadat Lukaku eerder het openingsdoelpunt had gemaakt. 

  De videoref beoordeelde de buitenspelsituatie van Mata en trok daarbij een lijn die duidelijk moest maken of de Spanjaard al dan niet buitenspel stond. Op Twitter werd de verantwoordelijke voor het beeld alvast niet gespaard. 

  Enkele grapjassen op Twitter: