Ga naar de inhoud

meest recent

      Man.United-iconen: "De Bruyne is beter dan Beckham, Scholes en Giggs"

       do 15 februari 2018 08:23
      De Bruyne vertoeft in mooi gezelschap met Scholes, Giggs en Beckham.
      Enkele van de beste passers in de geschiedenis van de Premier League droegen het shirt van Manchester United. Denk maar aan David Beckham, Paul Scholes en Ryan Giggs. Toch is er nog eentje straffer: Kevin De Bruyne, de assistenkoning van Manchester City.

      En dat is geen uitspraak van coach Pep Guardiola of een ploegmaat van De Bruyne, maar wel van Michael Owen en Owen Hargreaves, twee ex-spelers van Manchester United.

      Nochtans hielp het trio Scholes-Giggs-Beckham United aan 13 titels. "Maar De Bruyne is misschien nog beter", zegt Michael Owen op de officiële website van de Premier League. "Beckham had bijvoorbeeld een geweldige traptechniek, maar hij had niet het spelinzicht van De Bruyne."

      "Als ik ze in volgorde moet zetten, plaats ik De Bruyne boven Scholes, Giggs en Beckham", aldus Owen. "Maar ik kan niet geloven dat ik dat net heb gezegd."

      "Dat hij nu al vergeleken wordt met dit gezelschap, toont gewoon op welk niveau De Bruyne momenteel speelt", besluit Hargreaves. 

      Tweet:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.