• home
 • video
 • pas verschenen

  Speelvogel Sagan waagt zich aan schansspringen

  Daar gaat Peter Sagan.

  Ook Peter Sagan heeft de smaak van de Olympische Winterspelen te pakken. De wereldkampioen wielrennen amuseert zich tussen de koersen door met schansspringen. Niet op een skischans, wel op een houten indoorschans.

  De spielerei van Sagan:

  Pas over 5 weken in België

  Peter Sagan bereidt zich momenteel voor op het wielervoorjaar. In de Omloop of Kuurne staat hij niet aan de start. De wereldkampioen verkiest zijn gezinnetje boven het Vlaamse openingsweekend.

  Sagan begint zijn voorjaar in Italië. Op 3 maart rijdt hij Strade Bianche, daarna volgen Tirreno-Adriatico (7 maart) en Milaan-Sanremo (17 maart). Vrijdag 23 maart koerst hij een eerste keer in ons land. Dan is Sagan erbij in de E3 Harelbeke.