• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: stevige smakken in combiné en halfpipe-finale

  De wintersporters schuwen de risico's niet in hun zoektocht naar eeuwige roem op de Winterspelen in PyeongChang. Tijdens de afdaling van de combiné was er meteen een stevige schuiver van de Rus Pavel Trichitsjev, in de halfpipe-finale belandde snowboardster Emily Arthur vol op haar hoofd.

  Rus vliegt uit de bocht

  Pavel Trichitsjev begon als derde aan de afdaling - het eerste deel van de combiné - maar verloor de controle. Hij schoof keihard het decor in. De competitie werd daarna even stilgelegd om de piste te herstellen. Het is nog niet duidelijk of de Rus zware blessures heeft opgelopen.

  Tand door lip?

  Voor Emily Arthur is de finale van de halfpipe met een sisser afgelopen. De Australische proefde tijdens een van haar sprongen keihard van de sneeuw. Ze eindigde uiteindelijk 11e en voorlaatste.