Ga naar de inhoud

Bolt trakteert ook Wüst en Nuis op champagne na hun imitaties

 di 13 februari 2018 18:15
Kjeld Nuis zat op het podium met Bolt en champagne in zijn hoofd.
Naast Sven Kramer hebben ook Kjeld Nuis en Ireen Wüst Usain Bolt geïmiteerd op de Olympische Winterspelen. De Jamaicaan beloofde de Nederlanders daarom al elk een fles champagne.

Bolt: "Jullie zijn snelheidslegendes op ijs"

De bliksemschichten waarmee Usain Bolt zijn sprintzeges vierde, duiken plots ook in PyeongChang op. Sven Kramer en Ireen Wüst deden de Jamaicaan de afgelopen dagen na hun olympische titels na. Vandaag deed Kjeld Nuis een "Boltje" na zijn zege op de 1.500 meter.

De reden? Bolt had voor de Winterspelen alle atleten opgeroepen om hem te imiteren. In ruil voor een fles champagne. "Proficiat Ireen Wüst en Kjeld Nuis voor jullie gouden medailles", twitterde Bolt.

"Jullie zijn snelheidslegendes op ijs. Ik bewonder jullie daarvoor. Jullie verdienen absoluut een fles champagne om die olympische titels te vieren."

Gisteren kreeg ook Kramer het heuglijke nieuws dat hij een pakketje bubbels mag verwachten uit Jamaica. Wie is de volgende in de rij?

Bolt had goed nieuws voor zijn Nederlandse imitators

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.