• home
 • video
 • pas verschenen

  VLOG: Sioen raakt zonder accreditatie binnen bij openingsceremonie

  Zanger Sioen is in PyeongChang de ambassadeur van het BOIC. Speciaal voor Sporza houdt Sioen, die ook in Zuid-Korea bekend is, een videodagboek bij. In de derde aflevering zien we zijn race tegen de tijd om zonder accreditatie de openingsceremonie bij te wonen.

  Sioen had het goede nieuws gekregen dat hij op de valreep nog een ticket voor de openingsceremonie kon ophalen. Die race tegen de tijd haalde hij, maar toen bleek dat hij een accreditatie nodig had voor zijn ticket.

  Die accreditatie had hij niet. "Nu hopen dat ik binnen geraak." En gelukkig lukte dat. Zo zag Sioen Seppe Smits het Olympisch Stadion binnenwandelen met de Belgische vlag.

  Sioen vlogt in PyeongChang, deel 3: