• home
 • video
 • pas verschenen

  Tony Watt verdwijnt via de achterdeur bij OH Leuven

  Tony Watt kon één keer scoren voor OH Leuven.

  De comeback van Tony Watt in de Belgische competitie is van korte duur geweest. De Schotse spits speelde maar een handvol matchen voor OHL en mag na een paar maanden al vertrekken. Watt neemt het filosofisch op: "Dat is voetbal."

  Tony Watt speelde in België eerder - met wisselend succes - voor Lierse en Standard, maar keerde dan via het Duchâtelet-netwerk terug naar Groot-Brittannië.

  Afgelopen zomer viste OH Leuven de 24-jarige Schot opnieuw op. De start van Watt was nog veelbelovend, maar onder Nigel Pearson kreeg hij nog maar weinig speelkansen.

  "Eén hoofdstuk wordt afgesloten en een nieuw hoofdstuk kan beginnen", neemt Watt het sportief op. "Bedankt OHL voor de tijd hier. Helaas kwam ik onder de nieuwe coach weinig aan spelen toe, maar we gaan als vrienden uit elkaar. Dat is voetbal."