• home
 • video
 • pas verschenen

  Materazzi deelt prikje uit aan Zidane met kunstwerk over WK-kopstoot

  Ruim elf jaar na een van de meest spraakmakende WK-momenten uit de geschiedenis is de kopstoot van Zinedine Zidane nog niet vergeten. Slachtoffer Marco Materazzi heeft het zelfs vereeuwigd in een kunstwerk, waarin hij wel de wereldbeker in de lucht steekt.

  In de WK-finale van 2006 verloor Zinedine Zidane zijn zelfbeheersing na een opmerking van Marco Materazzi. Hij deelde een kopstoot uit aan de Italiaanse verdediger. Italië trok uiteindelijk aan het langste eind na strafschoppen.

  En die overwinning smaakt nog steeds zoet voor Materazzi. Op Instagram prikt hij nog eens naar Zidane met een bijzonder kunstwerk, dat aan de buitengevel van zijn huis zou hangen. 

  Bekijk hier nog eens de kopstoot van Zidane: