• home
 • video
 • pas verschenen

  Chevalier zingt: "Teddy heeft bijgetekend!", De Boeck in E.T.: "Speciaal karakter"

  Teddy Chevalier is op dreef bij KV Kortrijk.

  0 / 0

  Teddy Chevalier is op dreef bij KV Kortrijk.

  KV Kortrijk heeft het ijzer gesmeed nu het gloeiend heet is. 2 dagen na zijn hattrick tegen Antwerp heeft Teddy Chevalier bijgetekend tot 2021. Coach Glen De Boeck uit zijn tevredenheid in Extra Time. "Ik hou van mannen met karakter."

  Teddy Chevalier is onder Glen De Boeck helemaal opengebloeid, met als hoogtepunt zijn hattrick afgelopen weekend. Kortrijk kon zijn Franse aanvaller, die nu ook gedeeld topschutter is, verleiden met een nieuwe contract. Dat kondigde hij zelf al zingend aan in een filmpje.

  De liefde tussen Chevalier en De Boeck is groot, dat bleek niet alleen in Extra Time, maar ook toen Chevalier zijn goal vierde in de armen van zijn coach. "Maar wat jullie niet zien op het beeld is dat hij daar eigenlijk op mijn voeten stond. Dat deed nog serieus pijn", lacht De Boeck.

  "Hij is in ieder geval, zoals wel veel spitsen, iemand met een handleiding. Ik hou van mannen met karakter en hij heeft een speciaal karakter."

  "Ik herinner me ook dat hij volgens de gegevens van de Polar vermoeid was. Ik wou hem op de bank zetten tegen STVV. Ik legde hem dat uit en de dag voor de match begreep hij dat. Een dag later al niet meer en was hij kwaad."

  "Maar voetbal is voor mij een teamsport en daar is geen plaats voor ego's. Soms neemt dat ego de bovenhand en dan is het moeilijk om dat te beheersen. Maar liever spelers met een handleiding, dan zonder handleiding."

  VIDEO: Het filmpje met de zingende aankondiging van Chevalier