• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Timmermans: "Impact van Dennis van Wijk is heel groot"

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  KV Mechelen heeft de rode lantaarn doorgegeven aan Eupen na winst in het onderlinge duel. "Daar zullen de spelers moed uit putten", klinkt het in Mechelen. "We móeten in 1e klasse blijven", vindt Mark Uytterhoeven.

  Timmermans: "Van Wijk heeft enorme impact"

  "Het was heel belangrijk om te winnen tegen Eupen zodat we de rode lantaarn weer konden doorgeven. Daar zullen de spelers moed uit putten", zegt voorzitter Johan Timmermans.

  "Ik heb vandaag een KV Mechelen gezien dat heel krachtig voetbal speelde, met veel goesting om een resultaat neer te zetten. Als we zo voortspelen, dan zullen we nog punten pakken en dan gaan we ons kunnen redden."

  "Het verhaal van deze competitie is nog niet geschreven, al hebben we nu wel een heel belangrijke stap gezet. Er komen nog vier moeilijke matchen aan, maar elke ploeg kan van elke ploeg winnen of verliezen."

  "De impact van Dennis van Wijk? Die is heel, heel groot. Er staat opnieuw een blok en dat hebben we gemist. De rol van de trainer is daarin onnoemelijk belangrijk."

  Video player inladen ...

  Uytterhoeven: "Móeten in 1e klasse blijven"

  TV-figuur en KVM-supporter Mark Uytterhoeven was uiteraard in zijn nopjes met de zege tegen Eupen. "Dit was een heel belangrijke stap die moest gezet worden. Verliezen was een ramp geweest", vertelt Uytterhoeven. "Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het is gelukt."

  Het programma van KV Mechelen oogt wel nog loodzwaar: Gent (uit), Charleroi, Standard (uit) en Waasland-Beveren. "Het wordt inderdaad nog zeer moeilijk, maar op Anderlecht hebben we ook een punt gehaald. En de supporters zijn écht onze 12e man."

  "Het wordt nog hopen en bidden, maar we zijn een katholieke club. Je moet het natuurlijk ook wel op het veld verdienen. KV Mechelen hoort niet thuis in 2e klasse. We moeten in 1e klassen blijven. Voor 1e klasse, maar ook voor onszelf."

  Video player inladen ...