• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Boston leider af in NBA, Lillard maakt 50 punten in 3 quarters

  Boston is leider af in de Eastern Conference.

  Boston is zijn leidersplaats kwijt in de Eastern Conference van de NBA. Het stond sinds dag 1 aan de leiding, maar moet nu Toronto boven zich dulden. Het was ook het avondje van Damian Lillard (Portland), die 50 punten in 3 quarters scoorde.

  De Eastern Conference heeft een nieuwe leider, de Toronto Raptors (38w-16v). Boston (40w-17v) stond sinds de eerste wedstrijd van dit seizoen aan de leiding. Maar na een 91-97-nederlaag tegen Indiana zakt het naar de tweede plaats. Victor Oladipo was met 35 punten de kwelduivel met dienst voor Boston.

  Oladipo dient Boston de nederlaag toe met 35 punten en 10 rebounds:

  Damian Lillard maakt 50 punten in 29 minuten

  Portland, de 5e in de stand in de Western Conference, moest het opnemen tegen Sacramento (14e). Tijdens de wedstrijd stak één man erbovenuit: Damian Lillard. In de eerste 3 quarters maakte hij maar liefst 50 punten en gaf hij 6 assists. In het 4e quarter mocht Lillard rusten. Portland won de wedstrijd met 100-118.

  Bekijk de prestatie van Damian Lillard:

  LeBron James met nieuwe triple double en hoogste aantal assists uit carrière

  De Cleveland Cavaliers hebben met 123-107 gewonnen van Atlanta, de laatste in de Eastern Conference. James lukte voor de tiende keer dit seizoen een triple double met 22 punten, 19 assists en 12 rebounds. Nog nooit eerder gaf hij 19 assists in een wedstrijd. Cleveland staat 3e.

  Bekijk de assists van LeBron James: