• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zwitserse scheurt kruisbanden op olympische training

  Melanie Meillard blesseerde zich in Pyeongchang.

  De Zwitserse skibelofte Mélanie Meillard heeft in Pyeongchang een zware knieblessure opgelopen tijdens een training en moet zo een kruis maken over de Spelen.

  Melanie Meillard (19) kwam donderdag ten val tijdens de training voor de reuzenslalom. De Zwitserse scheurde daarbij de buitenste kruisband van haar linkerknie en liep ook nog een verrekking in haar meniscus op. Meillard is inmiddels al teruggekeerd naar Zwitserland waar ze onder het mes zal gaan.

  "Ik was heel gemotiveerd voor de Spelen. Het valt me zwaar dat ik Pyeongchang al weer moet verlaten. Ik begin nu aan een nieuw hoofdstuk: keihard werken om sterker dan ooit terug te keren", laat Meillard weten.