• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Walker voor de 2e keer All-Star door afhaken Porzingis

  Kemba Walker is de sterkhouder van de Charlotte Hornets.

  Kemba Walker (Charlotte Hornets) is de vervanger van de geblesseerde Kristaps Porzingis (NY Knicks) voor de NBA All-Star Game van volgende week zondag. Voor Team LeBron is het al de vierde vervanging.

  Gemiddeld 23 punten en 6 assists

  Porzingis viel woensdag uit met een zware knieblessure en mist daardoor de rest van het NBA-seizoen. De 22-jarige Let zou er volgende week zondag normaal gezien bij zijn voor de All-Star Game, maar moet nu noodgedwongen afhaken.

  Kemba Walker neemt zijn plaats in. De guard van de Charlotte Hornets is bezig aan een heel knap seizoen. In de 51 wedstrijden met zijn team maakte hij gemiddeld bijna 23 punten en deelde hij bijna 6 assists uit. Het is zijn tweede selectie voor de All-Star Game.

  Opvallend: Walker is al de vierde vervanger die Adam Silver, de "baas" van de NBA, moet oproepen voor Team LeBron. Eerder vielen ook DeMarcus Cousins, John Wall en Kevin Love uit. Team Curry blijft voorlopig gespaard van blessures.

  Walker vernam het nieuws na een dutje: