• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Cayman: "Ik denk dat dit een erkenning is voor mijn jaren werk"

  Janice Cayman volgt Tessa Wullaert op.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Janice Cayman is gisteren tot de 2e vrouwelijke Gouden Schoen gehuldigd. De Montpellier-speelster volgt Tessa Wullaert op. "Het is een leuke verrassing, heel leuk om te winnen."

  De Gouden Schoen bij de vrouwen ging gisteren ietwat verrassend naar Janice Cayman, en dus niet naar Tessa Wullaert. Ook de 29-jarige Red Flame had het niet helemaal verwacht. "Ik denk echt wel dat Tessa en Davina het ook super hard verdienden."

  "Het is een leuke verrassing, het is heel leuk om te winnen. Ik heb er wel aan gedacht en dan hoop je natuurlijk wel om te winnen. Veel stress had ik niet, enkel net voor de uitreiking, maar dat viel best goed mee."

  De overwinning komt natuurlijk niet uit het niets. "Ik denk dat dit een erkenning is voor mijn jaren werk. Het EK kan ook een beetje geholpen hebben en in Montpellier gaat ook alles goed."

  "In feite moet je het gewoon tonen op het veld en dan heeft zo'n schoen weinig waarde. Je moet zien dat je het met de echte voetbalschoenen op het veld kunt doen."

  "Op mijn smartphone moet ik al ver naar beneden scrollen, ik heb al veel berichtjes ontvangen, maar dat is wel leuk", besluit Cayman.

  Jan Mulder onthult net iets te veel

  Bij de uitreiking van de vrouwelijke Gouden Schoen mocht Jan Mulder de winnares bekendmaken. Maar daar ging het even verkeerd. De aandachtige kijker kon voor de bekendmaking van de 3 genomineerden al zien wie Mulder zou uitroepen tot winnares.