• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Verjaardagscadeau voor Neymar: niet in kern voor bekerduel

  Neymar mag wat langer rusten dan zijn ploegmaats.

  Neymar mag vandaag 26 verjaardagskaarsjes uitblazen. De Braziliaanse vedette van PSG vierde dat gisteren met de nodige toeters en bellen in Parijs en kreeg vandaag van zijn club nog een extra geschenk.

  Zo'n 150 genodigden vierden gisteren de 26e verjaardag van Neymar, de duurste voetballer in de geschiedenis. Ook de clubleiding en technische staf van PSG waren uitgenodigd en zij gaven Neymar vandaag een extraatje.

  De Braziliaan wordt niet opgeroepen voor het bekerduel van morgen tegen Sochaux, tegenstander van PSG in de 1/8e finales van de Coupe de France. "Een geste van de coach", klinkt het.

  PSG wenst Neymar een gelukkige verjaardag