• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Atletico-verdediger Godin verliest 3 tanden in luchtduel

  Godin toont zijn gehavende mond.

  De clash tussen Atletico en Valencia zondagavond heeft Diego Godin enkele tanden gekost. De verdediger werd neergebokst door de bezoekende doelman.

  Het incident speelde zich kort na de rust af bij een vrije trap van Griezmann voor Atletico. Valencia-doelman Neto sprong naar de bal, maar raakte hem niet. Wie hij wel raakte, was Atletico-aanvoerder Diego Godin. Het bloed sijpelde uit de mond van de 31-jarige Uruguayaanse international. Het verdict is zwaar: 3 tanden verloren.

  Diego Simeone ontstak, ondanks de 1-0-overwinning, in woede tijdens de persbabbel na de wedstrijd. "Als dit geen strafschop was, dan weet ik het ook niet meer", zei de coach van Atletico. "Ik denk dat er eerst iemand vermoord moet worden voor de bal op de stip gelegd wordt."

  De actie waarbij Godin geblesseerd raakt:

  Tweet van Atletico: