• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO zaterdag-goals: van de wereldgoal van Izquierdo tot Neymar en Lukaku

  Izquierdo.

  In het buitenland viel er gisteren weer heel wat te beleven op de grasmatten. We bundelden de opvallendste goals. Kijk en geniet!

  Wereldgoal Izquierdo

  In de Premier League konden de fans van Brighton & Hove Albion smullen van een fantastisch doelpunt van José Izquierdo. De ex-Club-speler zette met zijn hemelse goal de 2-1 op het bord, waardoor Brighton een gouden zaak doet in de degradatiestrijd.

  Lukaku en nieuwkomer Sanchez

  Bij Manchester United kroonden Romelu Lukaku en Alexis Sanchez zich tot de matchwinnaars tegen Huddersfield. Lukaku werkte een knappe volley binnen, Sanchez scoorde in zijn 1e match op Old Trafford.

  De hattrick van Ramsey

  Arsenal draaide Everton door de gehaktmolen met 5-1. En daar had Aaron Ramsey een groot aandeel in. De Welshman maakte voor het eerst in zijn carrière een hattrick.

  Geen goal, maar ongelooflijke misser van Sterling

  Bij Manchester City was Raheem Sterling de gebeten hond. Hij had de wedstrijd tegen Burnley kunnen beslissen, maar de winger miste een opgelegde kans. Leider City kwam uiteindelijk niet verder dan 1-1.

  Real laat weer punten liggen

  In Spanje blijft Real Madrid in het sukkelstraatje. Pazzini dompelde de Real-fans in de 89e minuut in rouw, door de 2-2-gelijkmaker op het bord te zetten. Real verliest zo al voor de 10e keer in 21 competitiematchen punten. Rivaal Barcelona telt al 18 punten meer.

  Pareltjes van Neymar en Lo Celso

  PSG liet de fans weer watertanden. De Franse sterrenploeg won met 0-3 tegen Lille, dankzij onder meer een loepzuivere vrije trap van Neymar en een feeëriek doelpunt van Giovani Lo Celso.