• home
 • video
 • pas verschenen

  Amateurbeelden: Dit gebeurde er tussen de security en de entourage van Cant

  Het incident gebeurde naast het podium.

  0 / 0
  De regenboogtrui van Sanne Cant kreeg gisteren een wrange nasmaak door een incident tussen haar entourage en de security in Valkenburg. Op de beelden van een toeschouwer zie je dat er getrokken en geduwd wordt. Er is ook te zien hoe Sven Vanthourenhout aangelopen komt en een poging doet om de gemoederen te bedaren.

  De vechtpartij tussen de entourage van Cant en de security vond plaats naast het podium. Haar broer en haar mecanicien wilden de kersverse wereldkampioene feliciteren, maar hadden niet het juiste pasje. Het draaide uiteindelijk uit op een vechtpartij.

  Een toeschouwer filmde het incident met zijn smartphone. Op de beelden is te zien dat er getrokken en geduwd wordt. Bondscoach Vanthourenhout komt aangesneld en probeert nog te bemiddelen.

  Enkele amateurbeelden van het incident: