• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Fellaini werd geopereerd: "Maar niet het einde van het seizoen"

  Marouane Fellaini zal zeker 6 weken buiten strijd zijn.

  De Rode Duivels vallen dezer dagen als vliegen. Na Steven Defour (Burnley) werd nu ook Marouane Fellaini (Manchester United) geopereerd. "Ik ga ervan uit dat hij eind maart weer fit kan zijn", zegt coach José Mourinho.

  Marouane Fellaini tekende woensdag tegen Tottenham voor een invalbeurt van amper 7 minuten. Manchester United-coach José Mourinho liet gisteren al verstaan dat de middenvelder enkele weken buiten strijd zal zijn met een knieblessure, vandaag bevestigde United dat Fellaini onder het mes is gegaan.

  "Er was een ingreep aan de linkerknie van Fellaini", meldt de club. "Marouane kan onmiddellijk aan zijn revalidatie beginnen. De club verwacht dat hij over 6 weken kan terugkeren."

  José Mourinho: "Dit is niet het einde van zijn seizoen, helemaal niet. Het was een kleine ingreep en ik durf te geloven dat hij eind maart weer fit kan zijn."