• home
 • video
 • pas verschenen

  Dragic wordt de eerste Sloveen in de All-Star Game

  Dragic is de spelverdeler van Miami Heat.

  Goran Dragic zal de geblesseerde Kevin Love vervangen in de NBA All-Star Game. De guard van Miami Heat wordt zo de eerste Sloveen in de galawedstrijd.

  Voor Team LeBron is de blessure van Kevin Love, bij Cleveland ploegmakker van LeBron James, al de derde domper. Eerder vielen ook DeMarcus Cousins en John Wall uit met zware blessures. Zij werden door Adam Silver, de "baas" van de NBA, vervangen door Paul George en Andre Drummond.

  Goran Dragic, bezig aan zijn vierde seizoen in Miami, is de vervanger van Kevin Love. De Sloveen, dit seizoen goed voor 17 punten, 4 rebounds en net geen 5 assists per wedstrijd, is er voor het eerst bij in de NBA All-Star Game.

  Dragic is uiteraard in de wolken met zijn selectie: