• home
 • video
 • pas verschenen

  "Ik raad Van Aert en co aan om naar Temptation Island te kijken"

  0 / 0
  De Belgische veldrijders zijn donderdagnamiddag één voor één binnengedruppeld in Valkenburg, waar ze komend weekend het WK rijden. In Extra Time Cross stak Maarten Vangramberen 's avonds zijn microfoon onder de neus van bondscoach Sven Vanthourenhout.

  "De sfeer in het Belgische kamp zat meteen goed"

  "Iedereen is goed aangekomen, gezond en wel. De sfeer zat meteen goed", zei Vanthourenhout.

  "Wout van Aert ziet er goed uit. Ik denk dat hij vorig weekend in Hoogerheide genoeg vertrouwen getankt heeft. Hij is klaar voor het WK, uiteraard."

  "We hebben het parcours intussen al twee keer verkend, vorige week tijdens onze teambuilding en nu. De ondergrond zal nog veranderen, maar je kunt nu al zien dat het zondag een modderbrij wordt. Het wordt schuiven, het wordt lastig."

  De laatste vraag van Maarten Vangramberen was er eentje met een kwinkslag: "Wat gaan de renners vanavond nog doen? Naar Temptation Island kijken (er is donderdagavond een nieuwe reeks begonnen op de commerciële zender VIJF, red)?" Vanthourenhout: "Ik zou hen dat aanraden, ja (lacht)". 

  "Ik houd Temptation Island voor vrijdag"

  Maarten Vangramberen haalde Mathieu van der Poel ook voor zijn microfoon. "Hoe gaat het met je?" vroeg Vangramberen. "Goed, alles in orde", antwoordde Van der Poel.

  "Ik lag op m'n bed te rusten. Ik was "La casa de papel" (een Spaanse reeks over de grootste overval in de Spaanse geschiedenis, red) aan het bekijken op Netflix. Temptation Island houd ik voor morgen."