• home
 • video
 • pas verschenen

  Serge Crevecoeur krijgt de bons bij Franse club

  Serge Crevecoeur moet vertrekken bij Pau-Orthez.

  Serge Crevecoeur is niet langer de coach van de Franse club Pau-Orthez. Hij betaalt het gelag voor de tegenvallende resultaten.

  Serge Crevecoeur was de voorbije jaren aan slag als coach van Brussels, dat hij van 3e naar 1e klasse loodste. Vorig seizoen schopte Brussels het onder Crevecoeur zelfs tot in de finale van de play-offs, waarin Oostende wel te sterk bleek.

  Het mooie parcours van Crevecoeur wekte de belangstelling van de Franse eersteklasser Pau-Orthez. De 9-voudige Franse kampioen schotelde de Belg een contract voor 2 seizoenen voor, maar in Frankrijk liep het niet van een leien dakje voor Crevecoeur.

  Na 18 speeldagen prijkt Pau-Orthez op een teleurstellende 15 plaats in de competitie. Het team verloor 11 van zijn 18 duels. Afgelopen weekend verloor Pau voor de 5e keer op een rij en dat was voor het bestuur de druppel te veel. Crevecoeur moet opkrassen, zijn assistent Laurent Vila neemt voorlopig de honneurs waar.