• home
 • video
 • pas verschenen

  Knullig moment in Turkse beker: Is dit de "slechtste penalty ooit"?

  Strafschoppen trappen is een kunst en niet iedereen is die meester. De Braziliaan Dodo toonde gisteren in de bekermatch tegen Fenerbahçe hoe het vooral niet moet. Na een bizarre dansende aanloop raakt hij de bal verkeerd en het leer rolt tergend traag voorlangs. Pijnlijk.

  Op Twitter ging de video van de strafschop al snel de ronde en de penalty werd gebombardeerd tot "de slechtste ooit". Ex-voetballer Pierre van Hooijdonck deed er nog een schepje bovenop. "Laat zulke clowns alsjeblief nooit meer penalty's trappen. Beschamend."

  Ons deed de strafschop, of toch zeker de aanloop, een beetje denken aan de poging van Simone Zaza op het EK. De Italiaan maakte zich onsterfelijk door zijn poging huizenhoog over te trappen.

  Is dit de slechtste penalty ooit?

  Of was deze gelijkaardige van Zaza nog slechter?

  "Laat zulke clowns geen penalty's meer trappen"