• home
 • video
 • pas verschenen

  Fellaini valt in, speelt 7 minuten en wordt gewisseld: "Hij was geblesseerd"

  Fellaini keek niet gelukkig na zijn invalbeurt.

  De ultrakorte invalbeurt van Marouane Fellaini was een van de gespreksonderwerpen na de nederlaag van Manchester United tegen Tottenham. De Rode Duivel stond amper 7 minuten en 29 seconden op het terrein. Een gemene streek van José Mourinho? "Hij was geblesseerd", verklaarde de Portugese trainer.

  Manchester United beleefde geen fijne avond op het veld van Tottenham. Voor het halfuur stonden de bezoekers al twee doelpunten in het krijt. José Mourinho probeerde na de pauze het tij te keren. In de 63e minuut kwam er een dubbele wissel. Pogba en Lingard werden vervangen door Mata en Fellaini.

  Maar nog geen acht minuten later moest Mourinho al zijn derde wissel opgebruiken. Hij haalde Fellaini al opnieuw naar de kant. Het gezicht van de Rode Duivel stond op onweer. Hij beende de spelerstunnel in en trok meteen zijn shirt uit. Een gemene streek van Mourinho of was er meer aan de hand?

  Op zijn persconferentie na de wedstrijd verduidelijkte Mourinho de situatie. "Fellaini was geblesseerd. Het is opnieuw zijn knie. Het is niet ernstig, maar hij voelde iets. Hij zei dat hij niet meer voort kon."

  "Dat is ongelukkig want ik hoopte door Fellaini in te brengen het spelsysteem te veranderen."

  Tweets over de bizarre invalbeurt van Fellaini: