• home
 • video
 • pas verschenen

  "Hoeveel keer moeten we nog naar deze sh*t kijken?"

  De blinde fan van Arsenal neemt geen blad voor de mond.

  Arsenal kreeg er dinsdagavond op speeldag 25 van de competitie met 3-1 van langs van Swansea. De Londense club telt al 8 punten achterstand op de 4e en laatste Champions League-plaats. De fans van Arsenal zijn de vertoningen van hun ploeg kotsbeu. Op Arsenal Fan-tv hebben ze hun gal nog eens kunnen spuwen.

  "Ik heb er genoeg van. Week in week uit naar diezefde sh*it kijken. Het is echt triestig", zegt de bekendste blinde fan van Arsenal. De man had zich enkele weken al eens onsterfelijk gemaakt door te zeggen dat hij blij was dat hij de bekeruitschakeling van Arsenal niet had moeten zien.

  "Hoe vaak moeten we hier nog naar kijken voor iemand met wat macht zegt dat het genoeg geweest is? Arsène Wenger (de trainer, red) is het noorden kwijt, maar het bestuur luistert niet naar ons."

  "We beschikken over wereldklassespelers en verliezen van een team als Swansea, dat laatste stond. Maar wie speelde als een degradatieploeg? Wij! Ik heb er echt genoeg van."

  "De excuses van Wenger zijn opgebruikt"

  "Deze spelers spelen niet voor hun trainer. Dat is vanavond nog maar eens 100% gebleken", zegt een andere teleurgestelde Arsenal-supporter. "Wenger is tactisch overklast. De excuses zijn op. Je ziet geen enkele evolutie in dit team. De fans zijn de enige die nog wat passie voor Arsenal tonen."

  Wenger: "Te weinig discipline"

  Arsène Wenger werd op de persbabbel na de wedstrijd om een verklaring gevraagd. "Defensief waren we uitermate zwak. We hebben grote fouten gemaakt. Het is maar beter dat we over die tweede en derde goal zwijgen", zei de Fransman.

  "Swansea was wél scherp, gedisciplineerd en hongerig. Jammer genoeg konden wij daar te weinig tegenoverstellen. Ik vind ons niet gedisciplineerd genoeg."