• home
 • video
 • pas verschenen

  YouTube geeft Luyindama gelijk over omhaal: "Bij TP Mazembe scoorde ik ook zo"

  0 / 0
  YouTube heeft ons geleerd waarom iedereen, behalve Standard-verdediger Christian Luyindama zelf, verwonderd was over zijn omhaal tegen Anderlecht. Bekijk de beelden.

  In het interview na de wedstrijd werd Luyindama gevraagd of de 2-1 tegen Anderlecht het mooiste doelpunt uit zijn carrière was? Luyindama reageerde bijna verbaasd: "Zelfs bij TP Mazembe (Congolese topclub) heb ik zo'n doelpunten gemaakt. Ik ben het gewend zo'n doelpunten te maken."

  Een zoektocht op YouTube bewijst dat de Congolees niet bluft. In een video die zo'n twee jaar geleden werd gepubliceerd, pakt Luyindama uit met een soortgelijke omhaal. "Een doelpunt dat geapprecieerd werd door het hele stadion", aldus de commentator.

  Het doelpunt van Luyindama voor TP Mazembe

  Luyindama: "Ik ben het gewend om te scoren met een omhaal"