• home
  • video
  • pas verschenen

    Usain Bolt heeft een tip voor Beckham: "Bel me als je een spits nodig hebt"

    David Beckham kon gisteren eindelijk zijn eigen MLS-ploeg voorstellen. Het nieuwe team in Miami is wel nog op zoek naar spelers, maar de zoektocht naar een spits is misschien al afgelopen. In een filmpje wensen heel wat celebrity's, zoals Jennifer Lopez, Serena Williams en Jay-Z, de eigenaars veel succes, maar Usain Bolt greep zijn kans om meteen te solliciteren. "Als je een spits nodig hebt, bel me."

    Sprintkoning Usain Bolt, ondertussen met pensioen, heeft zijn droom om voetballer te worden dus nog niet opgegeven. De Jamaicaan trainde onlangs al eens mee met Borussia Dortmund, maar ook een avontuur in de Amerikaanse competitie ziet hij dus blijkbaar wel zitten. Trekt hij binnenkort echt het shirt aan van de nieuwe ploeg van David Beckham? Het zou wel kunnen klikken tussen de twee ex-sporters. Bolt is immers een hevige fan van Manchester United, de ex-club van Beckham.

    Deze sterren wensen de nieuwe clubeigenaars veel succes: