• home
 • video
 • pas verschenen

  Rode Duivels oefenen in maart tegen WK-ganger Saudi-Arabië

  De Rode Duivels speelden in het verleden twee keer tegen Saudi-Arabië.

  De Rode Duivels spelen op dinsdag 27 maart een oefenwedstrijd tegen Saudi-Arabië. Het duel wordt gespeeld in het Koning Boudewijnstadion.

  In de aanloop naar het WK voetbal in Rusland zullen de Rode Duivels een aantal oefenwedstrijden spelen. De eerste oefenpartner werd vandaag bekendgemaakt. Saudi-Arabië, dat zich ook kwalificeerde voor het WK, komt op 27 maart naar Brussel voor een oefenduel.

  Saudi-Arabië speelt in Rusland tegen het gastland, Egypte en Uruguay. In het verleden speelden de Rode Duivels al twee keer tegen Saudi-Arabië. In 1994 werd met 0-1 verloren op het WK voetbal in de Verenigde Staten. In 2006 wonnen de Belgen een oefenwedstrijd in eigen huis met 2-1. Tom Caluwé en Anthony Vanden Borre scoorden toen.

  De mededeling op Twitter: