• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge kan dit seizoen niet meer rekenen op Decarli

  Decarli stond tegen Oostende nog in de basis bij Club Brugge.

  Saulo Decaril zal Club Brugge dit seizoen niet meer kunnen helpen in de titelstrijd. De 25-jarige Zwitserse centrale verdediger moet een peesoperatie ondergaan en is tot het einde van het seizoen out.

  Decarli, die deze zomer Eintracht Braunschweig verliet voor Club Brugge, speelde donderdag nog negentig minuten in de met 3-2 gewonnen competitiematch tegen Oostende, maar ontbrak zondag op het wedstrijdblad tegen AA Gent.

  Hij kwam dit seizoen tien keer in actie voor Club Brugge. Met de Kroaat Matej Mitrovic heeft blauw-zwart ondertussen al een vervanger in huis gehaald. De international wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Turkse topclub Besiktas.