• home
 • video
 • pas verschenen

  Kabasele sust boze fans: "We zoeken confrontatie niet"

  Christian Kabasele ging gisteren de fans groeten.

  Watford botste gisteren in de FA Cup op Southampton. De meegereisde fans van Watford waren niet tevreden. Rode Duivel Christian Kabasele ging de confrontatie aan: gisteren in het stadion en vandaag met een rustige boodschap op Twitter.

  De meer dan 4.000 meegereisde fans van Watford waren gisteren niet tevreden met de inzet van de spelers in de nederlaag in de FA Cup tegen Southampton. Toen Kabasele en zijn ploegmaats de fans gingen groeten, kregen ze de volle lading.

  Op Twitter probeerde Kabasele te sussen. "Samen met mijn ploegmaats wou ik jullie zoals altijd komen bedanken voor de steun", schrijft de verdediger op Twitter. "Ik zag heel wat gefrustreerde gezichten."

  "Ik wou gewoon vertellen dat we niet opgeven en dat we woensdag opnieuw alles zullen geven, zonder woede en zonder de confrontatie te zoeken. Ik zie jullie woensdag." Watford beleeft turbulente tijden. Het kon amper 1 van zijn laatste 10 matchen winnen en verving coach Marco Silva omdat die benaderd was door Everton.