• home
 • video
 • pas verschenen

  "2.000 procent zeker dat Neymar bij PSG blijft"

  "Neymar is zeer gelukkig hier."

  De voorzitter van PSG moet eens goed lachen met de belangstelling van Real voor Neymar. "Louter geruchten", volgens Nasser Al-Khelaifi. "Neymar is hier erg gelukkig. Hij heeft een contract getekend voor 5 jaar."

  "Neymar is hier erg gelukkig"

  Paris Saint-Germain brak vorige zomer alle records met een transferbedrag van 222 miljoen voor Neymar. Volgens de Spaanse geruchtenmolen zou nu Real Madrid een monsterbod voorbereiden.

  "Als ik naar zulke verhalen luister, kan ik alleen maar lachen. Ze kloppen niet", verzekert PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi in een gesprek met de Franse sportkrant L'Equipe.

  "Neymar is hier erg gelukkig. Hij heeft een contract getekend voor vijf jaar. We zijn nog maar een half jaar ver, ik denk niet dat hij wil vertrekken. Dat zijn louter geruchten."

  "Spelen spel niet mee"

  Binnenkort staat PSG in de Champions League tegenover Real Madrid. Al-Khelaifi: "Een grote wedstrijd. Het is belangrijke dat we ons concentreren op die match. Het spel van de Spaanse pers mogen we niet meespelen."

  "Of ik 100 procent zeker ben dat Neymar volgend seizoen hier speelt? Niet 100, maar 2.000 procent", besluit de Qatarees.